Jongin Aalten Jongin Winterswijk SPOT Winterswijk Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Home
Welkom bezoeker uit aalten, je ziet het nieuws van:

Mañana Mañana begint overmorgen!

Mañana Mañana begint overmorgen!0

Nieuws | 27-08-2014 om 14:31 door EllenO.a. Woestijncultband Yawning Man (VS), ontbijten bovenin een boom, ‘Avontuur in de natuur’, insectenbar en een concert voor zingende zaag op relaxte broertje Zwarte Cross!
Lees meer
Man saboteert blaasproef en gaat weer rijden

Man saboteert blaasproef en gaat weer rijden0

Nieuws | 24-08-2014 om 00:46 door EllenIn de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 augustus hield de politie aan de Vredenseweg een 36-jarige man uit de gemeente Aalten in zijn auto staande voor een alcoholcontrole.
Lees meer
22-08-2014 | Fotoalbum
Dolle stier uit lijden verlost

Dolle stier uit lijden verlost0

Nieuws | 22-08-2014 om 15:11 door EllenDonderdagmiddag 21 augustus is in de Nijverheidstraat een dolle stier doodgeschoten.
Lees meer
Aangehouden voor inbraak in supermarkt

Aangehouden voor inbraak in supermarkt0

Nieuws | 22-08-2014 om 12:26 door EllenVrijdagmorgenvroeg 22 augustus is een 26-jarige man uit Venray aangehouden voor inbraak in een winkel.
Lees meer
Inbrekers betrapt en aangehouden

Inbrekers betrapt en aangehouden0

Nieuws | 21-08-2014 om 16:16 door EllenDe politie heeft donderdagavond 20 augustus in Voorthuizen drie mannen aangehouden voor inbraak in een kantoorpand in Lichtenvoorde. De mannen waren eerder die avond in het pand door een medewerker b
Lees meer

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie
Vr 5 Sep't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 6 SepDisco AvondJC Atlantic, Aalten
Za 6 Sep't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 6 SepJEBROERDieka Markelo
Za 6 SepBeachpartyCafe Walk Inn Lichtenvoorde
Vr 12 Sep't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 13 SepDisco AvondJC Atlantic, Aalten
Za 13 Sep't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Zo 14 SepBloemencorse LichtenvoordeLichtenvoorde
Ma 15 SepKermis LichtenvoordeLichtenvoorde

JonginLaatste Jongin ervaring

Ik word soms echt helemaal gek van m'n vriendinnen ??

Er is een meisje op m'n oude basisschool (k zit nu op de middelbare, en voor de duidelijkheid zij is S en m'n vriendin is K) en Sis redelijk stevig. Opzich kan ze er niet heel veel aan doen, want ja.., het is gewoon hoe je thuis word opgevoegd. Maar anyway, 3 vriendinnen van mij gingen helemaal tegen haar in enzo, ik deed in het begin ook mee, maar ik begon me opeens te beseffen dat eigenlijk echt fout bezig was. Laatst had K. een hevige ruzie op whatsapp, ik nam het voor S. op omdat K. helemaal te keer tegen haar ging over dat ze d'r tering bek moest houden en dat ze lelijk is enzo. Het klinkt nu misschien niet zo erg, maar als ik erop terug kijk vind ik echt dat K. Te ver is gegaan. S. stuurde me nog, nadat ik m'n excuses had aangeboden dat ik vroeger ook zo tegen haar deed, een filmpje waarin ze half snikkend zei: Het maakt niet uit dat jij dat deed, maar wat K. deed was toch wat erger. Dat raakte me echt. Je zult nu misschien wel denken, ach stel je niet zo aan ofzo, maar ze klonk echt hopeloos. En ze heeft ook niet veel vrienden enzo. Ik word echt helemaal gek van K. Meisje van 11 jaar | Geplaatst op 01-09-2014 om 08:48 | Lezen | 0 reacties.

Poll

Hoe ziet jouw zomervakantie er uit?

Bios agenda