Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

80s/90s and more op 1e PAASDAG in CITY LIDO0

80s/90s and more op 1e PAASDAG in CITY LIDO
Nieuws | 13-4-2014 om 15:30 door Ellen Zondag 20 april staat wederom een 80s/90s show in City Lido te Groenlo. Een heerlijk avondje uit voor de 21 plussers uit de regio.

De beste muziek uit de jaren 80, 90 en nu is te horen en te zien in een prachtige ambiance. De beste DJ’s zorgen vanachter de draaitafels voor een super feest met muzikale cocktails van tot Robbie Williams tot Racoon en van Kings of Leon tot Queen.

Speciale gasten deze avond zijn het duo WIPNEUS EN PIM. Sinds de landelijke doorbraak in 1999 staat het dj-duo ‘Wipneus en Pim’ al bijna 15 jaar garant voor euforische feestvreugde, met hun hilarische ‘feel-good’-act hebben ‘Wipneus & Pim’ een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de ínteractie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities, leuke ‘give-aways’ , playback-battles en een keur aan geweldige prijzen.

De tijdsgeest lijkt op het vrolijke dj-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de dag van vandaag, uitgangspunt is: er moet een positieve energie-boost uitgaan van de hits die ze draaien, daarnaast is een hoge meezingfactor van groot belang.

DJ’s Wipneus en Pim: al ruim een decennium lang een onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet..

De deuren VAN City Lido gaan 1e Paasdag om 22.00 uur open.

De minimum leeftijd is 21 jaar. Entree € 10,- Incl. consumptiemunt en gratis garderobe.

Minimum leeftijd 21 jaar.
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda