Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Opening vlinderbrug Lichtenvoorde1

Opening vlinderbrug Lichtenvoorde
Nieuws | 17-4-2014 om 13:53 door Ellen Begin dit jaar is de Vlinderbrug over de N18, ter hoogte van de Kerkhoflaan in Lichtenvoorde, onder grote belangstelling op haar plaats getild.

Nu is het bijna zover dat inwoners en toeristen er ook overheen kunnen fietsen en wandelen. Op vrijdag 25 april om 16.00 uur is de officiële opening door burgemeester Annette Bronsvoort.

De Vlinderbrug vormt een belangrijke verbinding voor buurtbewoners, woon-/werkverkeer, scholieren en natuurlijk recreatieve fietsers en toeristen. Zoals bijvoorbeeld de TRAP-route (Toeristisch Recreatief Archeologisch Project). De fiets- en wandelroutes vanuit Bredevoort via de Hofbeek en het centrum van Lichtenvoorde naar het buitengebied, naar de Besselinkschans en naar de Vestingstad Groenlo, met als parel de Grolse Linie 1627. De Vlinderbrug vormt dus een belangrijke schakel in de versterking van toerisme en dagrecreatie in dit gebied.

Op vrijdag 25 april om 16.00 uur wordt de Vlinderbrug officieel in gebruik genomen. Dat doen we met een korte openingshandeling op de brug zelf, in aanwezigheid van onder andere aannemers, buurt, burgemeester Annette Bronsvoort en de wethouders Wentink, Bonsen en van Uem.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda