Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Aanhoudingen na achtervolging0

Aanhoudingen na achtervolging
Nieuws | 21-7-2014 om 15:02 door Maarten Agenten hielden op zondag 20 juli op de Aladnadijk in Aalten vier personen aan.

Het betreft een 35-jarige vrouw en een 44-jarige man, beiden uit Oldenzaal, een 37-jarige man uit Almelo en een 41-jarige vrouw uit Enschede. De vier worden ervan verdacht dat ze woningen probeerden binnen te komen om mogelijk diefstal te plegen.

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie twee meldingen van verdachte situaties in Westendorp en Halle. Bewoners kregen mensen aan de deur die met een vaag verhaal probeerden binnen te komen. De alerte bewoners belden direct de politie. Korte tijd later zagen agenten op de N18 een auto rijden met daarin waarschijnlijk de verdachten. De bestuurder negeerde een stopteken en de auto ging er met hoge snelheid vandoor richting Lichtenvoorde. Na een achtervolging die eerst richting Groenlo ging er vervolgens terug richting Lichtenvoorde, kwam de auto op de Aladnaweg in de berm tot stilstand. De vier inzittenden van de auto konden worden aangehouden. Er raakte niemand gewond.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda