Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Zwarte Cross lanceert eigen vuurwerklijn 'Tante Rikie's kruittuintje'!0

Zwarte Cross lanceert eigen vuurwerklijn 'Tante Rikie's kruittuintje'!
Nieuws | 19-11-2014 om 10:52 door Ellen Na een kinderboek in het dialect, het eigen drankje Nozem Oil, het magazine 'Harder!' en damestassen gemaakt van festivalzeilen presenteert de organisatie van de Zwarte Cross,
 Feestfabriek AKG, nu ‘Tante Rikie’s kruittuintje’. Een pakket met het zwaarste kaliber consumentenvuurwerk om 2015 geheel in Zwarte Cross stijl in te luiden, hey ho, let’s go!

Festivaldirectrice Tante Rikie ontwikkelde met Harrie Boem, verantwoordelijk voor de spectaculaire vuurwerkshows op de Zwarte Cross, en Zena Vuurwerk het pakket dat zowel ‘gruwelijk knapt als ook nog eens ontzettend kleurrijk is, net als de Zwarte Cross’, aldus de festivaldirectrice in haar eigen woorden. Het idee ontstond vanuit de ergernis over het veelal te dure en ook nog slappe consumentenvuurwerk. Met 2 kilo kruit en 100 schoten is ‘Tante Rikie’s kruittuintje’ hier een loeiharde uitzondering op. De box is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage en is vanaf vandaag online te bestellen.

Zwarte Cross is meer dan een vierdaags festival. Gedurende het hele jaar werkt de organisatie hard aan de bestrijding van saaiheid, bankzitters, synthesizers en de grijze massa in het algemeen. Door dagelijkse hersenspijzen op de eigen online kanalen en coole ideeën en producten op het gebied van humor, adrenaline en taal te verspreiden moet de Zwarte Cross ‘way of life’ uiteindelijk in elk huishouden gemeengoed zijn. ‘Tante Rikie’s kruittuintje’ is hier een bijdrage aan. ‘Eerst de kosmos, dan de rest’, aldus Tante Rikie.

Bestel het pakket via deze link. Afhalen kan op maandag 29, dinsdag 30 of woensdag 31 december bij een dealer in de buurt.

Zwarte Cross 2015; 24 – 25 – 26 juli
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde  
www.zwartecross.nl


Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda