Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

De 4e NINA-run met veel hoogtepunten!0

De 4e NINA-run met veel hoogtepunten!
Nieuws | 18-4-2015 om 10:45 door Ellen De vele deelnemers, alle vrijwilligers, iedereen die een sponsorformulier kwam inleveren, de vele trotse ouders, opa’s en oma’s, de enthousiaste toeschouwers langs de route en onze grote groep trouwe sponsoren.

De mooie woorden van Maurice Lede voor het gezin Olthof en Stichting Nina.
Het indrukwekkende applaus voor Isa en haar familie.

De saamhorigheid en verbondenheid waren voelbaar bij een ieder die aanwezig was op deze bijzondere NINA-run. Daar zijn wij enorm trots op en dankbaar voor!

Maurice Lede, presentator van Het Klokhuis, verrichtte het startsein te midden van heel veel kinderen. Maurice kent het verhaal van Nina en de familie Olthof door de wensdag die Lene Olthof  in 2013 mocht beleven bij Het Klokhuis in Hilversum. 

Het publiek en de 753 lopers op deze 4e NINA-run waren samen goed voor een opbrengst van maar liefst 8000 euro! Een fantastische bedrag dat we binnenkort zullen overhandigen aan Stichting Semmy en het onderzoeksteam van het VUmc o.l.v. professor Kaspers. 

Op de site www.stichtingnina.nl staan veel foto’s van deze run. Zeker de moeite waard om even te kijken en een indruk te krijgen.

Graag tot de volgende NINA-run in 2016!

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda