Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Jongeren stemmen massaal op YouTubers voor VEED Awards2

Jongeren stemmen massaal op YouTubers voor VEED Awards
Nieuws | 4-3-2016 om 11:13 door Ellen YouTubers zijn populair onder jongeren. Zelfs zo populair dat de organisatie van de VEED Awards - de awardshow voor de beste YouTubers van ons land - binnen 24 uur maar liefst 67.000 stemmen heeft ontvangen.

Een overweldigende hoeveelheid meldt organisator Omar Kbiri: "De wereld van contentmakers wordt steeds kwalitatiever en bekwamer. Reden voor ons om vorig jaar deze publieksprijzen in het leven te roepen. Dat we nu in één dag ons totaal van vorig jaar hebben verpletterd laat zien hoe de wereld van YouTube leeft bij kijkers."  

En de winnaar is…

Na het weekend mogen fans stemmen op hun favoriet uit de top 5 YouTubers per categorie. Tijdens de uitreiking op vrijdagavond 8 april in Amsterdam wordt bekendgemaakt welke YouTubers een VEED Award naar huis mogen nemen. De populairste categorieën van de VEED Awards onder de fans zijn ‘Beste mannelijke YouTuber’ en de ‘Vodafone YOU Talent Award’. Beide categorieën waren begin maart een dag lang trending topic op Twitter.

Over VEED Festival

Het VEED Festival vindt plaats op 9 april en is opgericht door en voor YouTubers om de perfecte dag te organiseren voor de gehele YouTube community, van de fans tot aan de YouTube-makers zelf. De dag zal gevuld worden met verschillende activiteiten, waaronder optredens van de populairste YouTube-sterren, speciale meet & greets voor de fans, YouTube-masterclasses voor iedereen die zelf YouTuber wil worden en challenges tussen de YouTubers. Kijk voor meer informatie en voor de kaartenverkoop op www.veed.nl.

Over VEED Awards

Onderdeel van het VEED Festival is de officiële VEED Awards, de Nederlandse publieksprijs voor de beste YouTubers in verschillende categorieën, waaronderBeste Comedy YouTube video, Beste Gamer YouTube video en Beste Beauty YouTube video. De awarduitreiking vindt plaats op 8 april in Amsterdam.

 

 

Bron: http://news.smart.pr/hetprbureau/jongeren-stemmen-massaal-op-youtubers-voor-veed-awards

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperkenBios agenda