Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Finale Rabo On Stage on Tour!0

Finale Rabo On Stage on Tour!
Nieuws | 23-5-2016 om 14:04 door Ellen Rabo On Stage on Tour is hét open podium van de Achterhoek.
Het initiatief van Rabobank Noord en Oost-Achterhoek, Theater De Storm, Schouwburg Lochem en Theater Hanzehof heeft in drie voorrondes zes finalisten opgeleverd. Deze talenten strijden in de finale op zaterdag 28 mei in Theater Hanzehof Zutphen om de hoofdprijs: een Rabo Masterclass.
Finalisten

De finalisten op zaterdag 28 mei zijn:

Sterre Koning: 13-jarige zangeres uit Zutphen

Mart Hillen: Gitarist uit Lichtenvoorde

The Details: Coverband uit Zieuwent

Ellis Schutten: Zangeres uit Harreveld

Room For The Third: Band uit Warnsveld

Marise en Hidde: Marise den Bakker en Hidde Jansen uit Baak

Rabo Masterclass
De vakjury bepaalt welke deelnemer er uiteindelijk vandoor gaat met de Rabo Masterclass. Deze prijs is een interessante workshop door een professional die in hetzelfde vakgebied werkzaam is als de winnaar.

Presentatie en jury
De presentatie van Rabo On Stage is in handen van cabaretier en chansonnier Arno van der Heyden. De vakjury bestaat uit juryvoorzitter Juul Diteweg (directeur ArtEZ), Merel Buiting (Verslaggever Cultuur Gelderlander / Stentor) en Ida Meerdink (Radiopresentatrice, zangeres, programmeur Openluchttheater Eibergen).

Kaarten
Entreebewijzen voor Rabo On Stage zijn te verkrijgen bij het bespreekbureau van Theater Hanzehof in Zutphen, geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 uur en 14.30 uur via 0575-512013. Via de website www.hanzehof.nl kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen.

Entree € 12,50.

Organisatie
Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt regionaal talent op het gebied van cultuur. Ook wil de bank zich verbinden met de samenleving en met andere partijen. Met Rabo On Stage wil de bank samen met Theater Hanzehof, Schouwburg Lochem en Theater De Storm cultuur toegankelijk maken voor iedereen en talent uit de Achterhoek helpen om verder te komen. Rabo On Stage biedt een podium aan alle vormen van talent, ook als deze talenten nog niet beschikken over een avondvullend programma.



Foto: Sanne Wevers
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda