Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Mañana Mañana 2016 groot succes!0

Mañana Mañana 2016 groot succes!
Nieuws | 21-6-2016 om 11:45 door Ellen 18.380 bezoekers op vierde editie van het meest relaxte festival van Nederland

Afgelopen weekend heeft voor de vierde maal ‘Mañana Mañana’ plaatsgevonden in het Achterhoekse Hummelo. 18.380 bezoekers wisten de weg richting Landgoed Enghuizen te vinden. De organisatie, De Feestfabriek, spreekt van een groot succes vanwege de geweldige sfeer onder de festivalgangers, een uitverkochte zaterdag én zondag, en de ruime stijging in bezoekersaantal ten opzichte van 13.214 bezoekers in 2015.

Keihard chillen
De mix van muziek, theater, cultuur en Bourgondisch eten en drinken bleek ook dit jaar in de smaak te vallen. De sprookjesachtige locatie en de gemêleerde bezoekers zorgden uiteindelijk voor een onvergetelijk weekend waar nog lang over nagepraat zal worden door alle aanwezigen.

Mañana Mañana telde deze editie voor de eerste maal vier festivaldagen. Op donderdagavond vond namelijk ‘Mañana Classica’ plaats. Dit klassiek zomeravondconcert vormde de ouverture van de drie daaropvolgende festivaldagen waarop bezoekers konden genieten van ruim 120 optredens op acht verschillende podia. Daarnaast kon men zich te goed doen aan uniek programma als je eigen visje hengelen en grillen met verse kruiden, de muzikale workout ‘Silent Skippy Disco’, mini colleges door vooraanstaande wetenschappers in de ‘Universitipi’, een nachtelijke OERRR avonturentocht, slacklining, de culinaire muziekhappening ‘Food Vibrations’, een siersmederij, fossielen zoeken voor kinderen, en spetterende afterparty’s in ‘Harm’s Partybarn’. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het mooi weer en het festivalterrein goed begaanbaar. Het festival is op dit moment nog in volle gang. Headliner en balkansensatie Shantel & Bucovina Club Orkestar zal vanavond Mañana Mañana 2016 volledig in stijl afsluiten. Tot op heden is het festival, net als bij de voorgaande drie edities, zonder enige calamiteiten verlopen.

De organisatie wil de eigenaar van het landgoed, graaf van Rechteren Limpurg, hartelijk danken voor het gebruik van het landgoed en de prettige samenwerking.

Bezoekersaantallen per dag:
Donderdag 16 juni (Mañana Classica):   685

Vrijdag 17 juni:                                                4.695

Zaterdag 18 juni:                                             6.500    

Zondag 19 juni:                                                6.500

Mañana Mañana 2017
De volgende editie van Mañana Mañana zal plaatsvinden op 8, 9, 10 en 11 juni 2017. De organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, wil volgend jaar opnieuw op donderdag een klassiek concert “Mañana Classica” organiseren en alle campinggasten dan al verwelkomen.

 

Mañana Mañana – Het meest relaxte festival van Nederland!

8 – 9 – 10 – 11 Juni 2017

Landgoed Enghuizen, Hummelo

www.mananamanana.eu

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda