Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Back to Basic0

Back to Basic
Nieuws | 21-6-2016 om 11:54 door Ellen De organisatie van Back to Basic is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor zaterdagavond 13 augustus.
Dan is er weer de jaarlijkse openlucht disco rondom Gebouw  Emma aan de Raetmansweg nr 10 in Winterswijk Ratum. 

Al meer dan 20 jaar wordt er in de zomer een openlucht disco gehouden, maar in de huidige hoedanigheid ‘Back to Basic’ is het voor het derde jaar. Gewoon gezellige muziek, bier en een relaxte ontspannen sfeer met oude bekenden en de gelegenheid om nieuwe vrienden te maken . Het  eerste jaar was het vrij koud, vorig jaar regen, dus het kan niet anders dan dat het dit jaar een warme zomeravond gaat worden. De organisatie is weer in handen van Muziekvereniging Crescendo en Gebouw Emma in samenwerking met Café Schreurs.

Onder het genot van pijpjes bier kun je genieten van jaren 80-90 muziek die in de tent wordt gedraaid door DJ Speedy uit Deventer, altijd in voor een spetterende avond! Voor degene die moe gedanst is op gouwe ouwe discoklassiekers, nieuwe dancemuziek en of stevige rocknummers, is er uiteraard ook een warme hartige hap. De organisatie hoopt vooral ook de bezoekers van de eerste edities te mogen ontvangen, zodat we samen herinneringen kunnen ophalen en nieuwe kunnen maken!

Dit jaar is er gelegenheid tot pinnen en als verrassing krijgt elke 50ste bezoeker 5 gratis munten!

Toegang 18+ Aanvang 21.30 uur. Entree € 7,50.


Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda