Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Nieuwe namen Manana Manana0

Nieuwe namen Manana Manana
Nieuws | 12-4-2014 om 13:13 door Ellen O.a. Qeaux Qeaux Jones, Wolf In Loveland en beeldhouwen voor kinderen! Zaterdag tweede editie reeds uitverkocht!

Vanochtend zijn de laatste dagkaarten voor de zaterdag van het driedaagse festival Mañana Mañana verkocht. Dit deelde de organisatie, de Feestfabriek, zojuist via de website en social media van het festival mee. Hiermee zijn deze kaarten dus uitverkocht. Daarnaast maakt de organisatie vandaag nieuwe programmanamen bekend.

Camping passe-partouts en dagkaarten voor de vrijdag en zondag zijn nog wel verkrijgbaar. Mañana Mañana vindt komende zomer voor de tweede keer plaats op Landgoed Enghuizen in het Achterhoekse Hummelo. De eerste editie in 2013 was volledig uitverkocht. Dit jaar is het meest relaxte festival van Nederland uitgebreid met een extra festivaldag en een nieuw podium.

Nieuwe namen!

Er zijn zeven podia op Mañana Mañana, waaronder vier grotere buitenpodia, een kampvuurpodium, een knusse tipi en in het bos staat een piano waar ook optredens gegeven worden. Met veel trots maakt de organisatie tevens nieuwe namen bekend voor Mañana Mañana 2014:

Qeaux Qeaux Jones, Eddy & The Ethiopians (NL/ETH), Wolf In Loveland, Leeways, The Goon Mar & Lord Bernardo (BEL), Mathijs Leeuwis, Donnerwetter, Umeme Afrorave, Morning Weirdness met Willem Sprick, Donnerwetter, Dancing Dollekamp met Andre Manuel en Giant Tiger Hooch. Daarnaast is er yoga, een workshop beeldhouwen voor kinderen, theater op het water door Chanson D'Eau (FRA), Wasmannen en muziektheater in ‘Rocco’s huiskamer’.

Meer nieuwe programmanamen uit binnen- en buitenland volgen binnenkort. Kijk voor meer informatie over de artiesten op www.mananamanana.eu. De volgende artiesten waren reeds bekendgemaakt: The Cubical (UK), Raw Flowers, Condor Gruppe (BEL), Cheaters, King Dalton (BEL), Okieson, Sjako!, Clean Pete, Saxotone Groove Mission en Flip en de Noormannen.

Mañana Mañana 2014

Muziek, theater, bezoekers kunnen relaxed op een picknickkleedje in het gras zitten, barbecueën, genieten van wijn en tapas, een hengel uitgooien en vis vangen om ter plekke te laten bereiden, de kinderen kunnen hutten bouwen en er hangen schommels in de bomen. De podia en de andere faciliteiten zijn opgetrokken uit natuurlijke materialen en de insteek is duurzaam; niet op een geitenwollen sokken manier overigens. Een deel van de baten van Mañana Mañana wordt bijvoorbeeld aangewend om Landgoed Enghuizen te onderhouden en behouden voor de toekomst. Vanwege de combinatie van het diverse (streekgebonden) culturele aanbod met de unieke omgeving heeft de Rabobank er voor gekozen om de komende twee  jaar als hoofdsponsor betrokken te blijven bij Mañana Mañana.

Beperkte capaciteit om knusse sfeer te behouden

De voorverkoop van Mañana Mañana ging van start op 21 maart, niet geheel toevallig tegelijk met het begin van de lente! De organisatie adviseert bezoekers om niet te lang te wachten met bestellen, aangezien ze verwacht dat na de zaterdagkaarten de andere kaarten ook zeer snel kunnen uitverkopen. Door middel van de kleine bezoekerscapaciteit, wil de organisatie de knusse sfeer van vorig jaar behouden. Hierdoor kunnen niet meer dan 5.000 bezoekers (dagbezoekers en campingbezoekers gezamenlijk) tegelijk op het festivalterrein.
 

Ø  Dagkaarten:                                        € 15,-!

Ø  Campingkaarten (vr 29-8 t/m ma 1-9):  € 42,50!

Ø  Kinderen tot 1,40 meter:                       Gratis

Kaarten bestellen kan via www.mananamanana.eu. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten!

Mañana Mañana – Het meest relaxte festival van Nederland!
29 – 30 – 31 Augustus 2014
Landgoed Enghuizen, Hummelo
www.mananamanana.eu

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda