Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Verkoop theaterseizoen 2014-2015 De Storm begint0

Verkoop theaterseizoen 2014-2015 De Storm begint
Nieuws | 15-4-2014 om 12:26 door Ellen Paul de Leeuw, Karin Bloemen, Frans Bauer, Bert Visscher, Youp van ’t Hek, The Kik, Veldhuis & Kemper, Pieter Derks, Sandra van Nieuwland.

Kinderen voor Kinderen de musical, Bumba, Kinderen geen bezwaar, Zout op mijn huid, Helligen Hendrik, Introdans… ook in het seizoen 2014-2015 is er in Theater De Storm een uiteenlopend programma van theatershows te zien.  Aankomend weekend verschijnt de nieuwe seizoensbrochure met daarin meer dan 100 verschillende theaterproducties.

Theaterbrochure

Als u in de afgelopen twee jaar tenminste één kaartje heeft besteld bij De Storm, krijgt u het nieuwe programma van het theater automatisch thuisgestuurd. Vanaf 19 april kunt u deze ook ophalen bij De Storm.

www.theaterdestorm.nl.

Het nieuwe theaterprogramma is ook te zien op de bovenstaande website. Op zaterdag 19 april kunnen vrienden vanaf 10.00 uur kaarten in de voorverkoop aanvragen. De vrije verkoop start op dinsdag 6 mei aanstaande.

Programmering

Directeur Ineke van Empel over de programmering: “Ieder jaar opnieuw kijken we naar de wensen van onze bezoekers, voorstellingen waarvan wij denken dat ons publiek dat leuk vindt proberen we te boeken, dit proces start al in het najaar.” De Storm merkt dat steeds vaker bekende artiesten graag naar Winterswijk reizen. “Onze grote theaterzaal staat bekend als intiem, de lach weerkaatst op het toneel. Dit geeft de artiesten vaak extra energie. Maar ook de gezellige naborrel in het vaak volle theatercafé maakt voor hen de avond compleet.”

Theater De Storm is blij dat zij ook dit jaar opnieuw een breed en gevarieerd programma kan aanbieden van zo’n 100 voorstellingen waarbij alle genres vertegenwoordigd zijn. Ook is ze content met de nog steeds grote groep regionale gezelschappen die op het Winterswijkse podium in première gaan.

Stormgenoten

“Zo’n afwisselend theateraanbod in deze tijd, is niet meer zo vanzelfsprekend, daarom zijn we erg gelukkig dat het bestuur van de foundersvereniging voor ons het culturele zakenpodium voor Oost Achterhoek: Stormgenoten, heeft opgericht. Hiermee kunnen wij onze culturele doelstellingen blijven behouden”, aldus van Empel. In het begin van de zomer is de officiële aftrap van de Stormgenoten.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda