Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Zwarte Cross tot volgend jaar!0

Zwarte Cross tot volgend jaar!
Nieuws | 27-7-2014 om 22:34 door Ellen Vandaag was alweer de laatste dag van de 18e editie van de Zwarte Cross, time flies when your having fun!
Alles kump goed, nozem oil, de geur van ronkende motoren. We moeten het allemaal weer een jaartje missen.De laatste dag was ook weer een prachtige dag met heel veel zon. Vele gezichten en schouders kregen dan ook een mooi rood kleurtje, maar ach een biertje extra en je voelt er niks meer van. 
Vandaag konden de gasten genieten van de rustige klanken van Dotan, uit hun dak gaan bij Normaal en Jovink, maar ook the Opposites wisten het publiek uitermate te amuseren! Wat een feest! En dan niet te vergeten de opkomst, zaterdag en zondag uitverkocht en een nieuw record bezoekersaantallen!
De teamleden van Zwarte Foto's kunnen de shirts weer opbergen en terug kijken naar een top weekend. Wat hebben we weer genoten van alle stralende en vrolijke mensen voor de lens, de prachtige creaties die rondreden op de crossbaan, verschillende theaterstukken en gevaarlijke stunts. 
We kunnen niet wachten tot de 19e editie van de Zwarte Cross. Iedereen bedankt voor weer een top sfeer en een top weekend, tot volgend jaar!
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda