Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Groeten uit de gemeente Aalten! 0

Groeten uit de gemeente Aalten!
Nieuws | 4-8-2014 om 10:28 door Ellen Wie de gemeente Aalten kent weet dat deze verrassend veelzijdig is. Al wandelend of fietsend komt u langs de mooiste plekjes. Er is genoeg moois om op de gevoelige plaat vast te leggen.

De VVV’s in de gemeente Aalten schrijven een fotowedstrijd uit, waarbij de mooiste en meest geschikte foto’s op ansichtkaarten worden afgedrukt.

Heeft u een mooie foto van zo’n bijzonder plekje? Stuur deze dan voor 14 september 2014 in en wie weet ziet u uw foto straks op een ansichtkaart bij één van de lokale VVV’s terug. De foto kan van het landschap zijn, maar ook van één van de kernen, de buurtschappen of van een evenement. 

Een jury, samengesteld vanuit de VVV’s, kiest aan de hand van de inzendingen de mooiste foto’s  waarvan de beste drie, naast de uitgifte van de ansichtkaart, beloond worden met een cadeaubon t.w.v. € 25,-.De winnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht en worden maandag 22 september via de media bekend gemaakt.

Spelregels

Voor de wedstrijd zoeken wij mooie landschapsfoto’s, beelden van bijzondere gebouwen, een dorps- /stadsgezicht, een gezellig terras of evenement in de gemeente Aalten. Het fotobestand moet minimaal 1 MB groot zijn zodat de resolutie voldoende is voor het drukken van ansichtkaarten.  Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u de VVV’s in de gemeente Aalten toestemming voor het gebruik van uw foto’s  (dit geldt ook voor niet-winnende foto’s) voor promotiedoeleinden.  Vermeld bij uw inzending de locatie van de foto’s, uw naam en adresgegevens. U kunt uw foto’s mailen naar m.prollius@achterhoek.nl

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda