Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Woningoverval opnieuw in Opsporing Verzocht en Bureau NH0

Woningoverval opnieuw in Opsporing Verzocht en Bureau NH
Nieuws | 8-9-2014 om 16:31 door Ellen Dinsdagavond 9 september wordt in AVRO’s Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een woningoverval in Winterswijk.

Deze overval heeft mogelijk een link met een woningoverval die vorig jaar op 29 juli plaatsvond op de Eeuwige Laan in Bergen.

De toen 80-jarige bewoner en zijn 76-jarige vrouw kwamen ’s avonds thuis en werden opgewacht door twee mannen. Zij werden onder dwang meegenomen het huis in en werden, net als de bewoners in Winterswijk, vastgetaped en er werd daarna gepind met hun gestolen pinpas. 

Bijna een jaar later, op 2 juli, vond er een soortgelijke overval plaats op een woning in Winterswijk. De 52-jarige bewoner kwam hierbij te overlijden. Naar de doodsoorzaak wordt nog onderzoek gedaan.

Uit politieonderzoek zijn beelden van de verdachten naar voren gekomen. Mogelijk hebben zij te maken met beide overvallen. De beelden worden dinsdagavond 9 september getoond in Opsporing Verzocht op Nederland 1 om 20.30 uur. Woensdagavond zijn ze ook te zien bij Bureau NH op RTVNH. Dit wordt uitgezonden om 18.30, 20.40 en 23.45 uur.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda