Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Politie vraagt tips over overlopen woninginbrekers0

Politie vraagt tips over overlopen woninginbrekers
Nieuws | 12-11-2014 om 15:56 door Ellen De politie is bezig met een onderzoek naar drie jongemannen die op zondag 9 november werden overlopen bij een woninginbraak aan de Dorpsstraat.

Bij deze inbraak zijn sieraden buitgemaakt. Tips zijn welkom op 0900-8844.

De bewoonster overliep rond 17.15 uur een jongeman in huis die een smoesje had. Later bleken er nog twee jongemannen in huis te zijn geweest die via een geforceerd raam naar binnen waren geklommen. De bewoners misten later op de avond sieraden en belden de politie die een onderzoek begon

Signalementen

Van de verdachten is het volgende signalement bekend: alle verdachten worden tussen de 20 en 25 jaar geschat. De ietwat getinte verdachte die werd overlopen was ongeveer 1.65 m. lang. Hij droeg een grijze trui en had donker tot zwarte bos haar.  
De tweede, ook getinte verdachte was ongeveer 1.80 tot 1.85m lang. Hij droeg een gestreepte trui, beige/lichte kleur, met op de borstzijde enkele smalle donkere dwarsstrepen. Hij had donker, vrij kort haar en had lelijke tanden. De derde was een schriel type waar verder niets van bekend is.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda