Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

RockPops zingt in samenwerking met RTV Slingeland voor zes lokale goede doelen1

RockPops zingt in samenwerking met RTV Slingeland voor zes lokale goede doelen
Nieuws | 20-11-2014 om 11:03 door Ellen Op dinsdagavond 16 december geeft RockPops, de leukste vocale popgroep van de Achterhoek, een swingend Winterconcert in het Instituut voor Kunst en Cultuur Boogie Woogie, aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk.

RockPops werkt deze avond nauw samen met de lokale omroep RTV Slingeland. die in het weekend van 19, 20 en 21 december gedurende 48 uur live radio gaat maken vanuit een mobiele studio op de Markt in Winterswijk. Het doel is om voor zes lokale goede doelen een mooi bedrag op te halen: De IJsbaan, ’t Gilde, de Dierenambulance, Transit Oost, de Vrienden van het SKB en de Winterswijkse Zorgcentra. RockPops gooit al haar enthousiasme en zangkwaliteiten in de strijd om deze actie te promoten. Iedereen die van zingen houdt is dan ook welkom. De toegang is gratis en er is vanzelfsprekend gelegenheid voor een vrij gift aan de goede doelen! Kijk voor meer informatie op www.slingeland.fm.

Zangliefhebbers kunnen deze avond vanaf 19.30 uur binnenlopen, waarna om 20.00 uur de avond begint. Het repertoire van RockPops bestaat uit swingende rock- en popsongs met het accent uiteraard op Kerst. Een greep uit het programma: All I want for Christmas, Mary’s boy child, Kyrie, We are the world, Last Christmas en Winter Wonderland. Tussen de spectaculaire vier- tot zesstemmige songs door zullen jonge talenten van Boogie Woogie de kans krijgen om het podium te beklimmen en het publiek te verbazen met hun prestaties. De optredens worden verzorgd door het gitaarduo Roel & Niels, de koperblazers Brass Ensemble en de zangeressen Elles & Eva. Al met al een zeer gevarieerd programma om vast in de Kerstsfeer te komen. Rond 22.00 uur besluit RockPops het Winterconcert, waarna u van harte welkom bent om nog even met een drankje na te genieten in de gezellige foyer van Boogie Woogie.

Indien u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op deze bruisende muziekavond, bent u van harte welkom op de repetitieavonden van RockPops, die altijd openbaar zijn. De repetities vinden elke week plaats op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur in de theaterzaal van Boogie Woogie. Om 22.00 uur zijn de repetities afgelopen en genieten de RockPops-leden altijd nog even gezellig na tijdens de afterparty, meestal met karaoke. Belangstellenden zijn vanaf 6 januari a.s. weer van harte welkom, want na dit winterconcert gaat ook RockPops even genieten van de Feestdagen! Alle informatie over RockPops kunt u vinden op RockPops.nl.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda