Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Gienne te Gronde vestigingsleider VVV 0

Gienne te Gronde vestigingsleider VVV
Nieuws | 25-11-2014 om 10:31 door Ellen VVV Winterswijk wordt sinds 15 november aangestuurd door Gienne te Gronde.

Als vestigingsleider zorgt ze er samen met de vele vrijwilligers voor dat toeristen met een glimlach worden ontvangen en met persoonlijke adviezen over Winterswijk de deur uitgaan.

Voor Gienne is de toeristische sector bekend terrein. “In mijn vorige functies bij OAD en Hotelplan heb ik veel kennis over de branche en de toeristische doelgroepen opgedaan. Ik heb erg veel zin om productontwikkeling in samenwerking met lokale toeristische ondernemers op te pakken bij de VVV. Daarnaast wil ik mijn expertise graag inzetten om samen Winterswijk nog beter op de kaart te zetten!”, vertelt Gienne enthousiast. 


Contact
Gienne is het aanspreekpunt voor toeristisch-recreatieve ondernemers voor de VVV. Ze is 20 uur per week werkzaam in het raadhuis aan het Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1. Haar contactgegevens zijn (0543) 745 091 en gienne@vvvwinterswijk.nl.

 
Winterswijk Marketing
De activiteiten van VVV Winterswijk, gevestigd in het raadhuis en voormalig gemeentehuis, zijn een belangrijk onderdeel van Stichting Winterswijk Marketing. De stichting heeft het afgelopen jaar een wijziging in de organisatiestructuur ondergaan om de werkzaamheden efficiënter in te kunnen richten. In december presenteert de stichting haar plannen voor het aankomende jaar.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda