Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Betoging Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Berkelland in Lichtenvoorde om 18.00 uur0

Betoging Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Berkelland in Lichtenvoorde om 18.00 uur
Nieuws | 8-1-2015 om 13:58 door Ellen LET OP: Bijeenkomst verplaatst naar Bonifatiuskerk! De bijeenkomst bij het gemeentehuis vanavond om 18.00 uur is vanwege het slechte weer en

de beperkte ruimte in het gemeentehuis verplaatst naar de tegenovergelegen Bonifatiuskerk aan de Rapenburgestraat.

Naast de inwoners van Oost Gelre zijn ook de inwoners uit Winterswijk, Aalten en Berkelland van harte welkom, zo is afgesproken met de besturen van deze gemeenten.

De schok en verontwaardiging over de terroristische aanslag die woensdag 7 januari in Parijs plaatsvond is ook in ons land groot. We voelen een grote betrokkenheid bij de slachtoffers, de Parijzenaren, de pers en de politie.

Burgemeesters Annette Bronsvoort van Oost Gelre, Thijs van Beem van Winterswijk, Bert Berghoef van Aalten en Joost van Oostrum van Berkelland roepen hun inwoners op om vanavond, donderdag 8 januari om 18.00 uur bij het gemeentehuis in Lichtenvoorde te betogen tegen de aanslag in Parijs. “Een aanslag op een cartoonist / journalist is een aanslag op de vrijheid van meningsuiting. En dat is een aanslag op de vrijheid, en dus op ons allemaal. Daarnaast is het ook een aanslag op de politie. Dat alles is vreselijk, want journalisten en politieagenten zijn juist mensen die in onze samenleving pal staan voor onze vrijheden.”

Burgemeester Annette Bronsvoort zal vanavond om 18.00 uur bij het gemeentehuis in Lichtenvoorde de inwoners ontvangen en kort het woord voeren, evenals journaliste Bettine Winters van dagblad De Gelderlander.

 


Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda