Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Wereldwijd uniek: Gratis Wi-Fi op gehele festivalterrein!1

Wereldwijd uniek: Gratis Wi-Fi op gehele festivalterrein!
Nieuws | 15-7-2015 om 10:58 door Ellen Big sister Tante Rikie biedt meer service en veiligheid voor Zwarte Cross bezoekers

Bij de komende 19de editie van de Zwarte Cross kunnen alle bezoekers op het gehele festivalterrein gratis gebruik maken van Wi-Fi. De Zwarte Cross is het eerste festival van een dergelijke grootte dat deze dienst gratis aanbiedt aan al haar gasten. 

Service voor Zwarte Cross ambassadeurs
Volgens de organisatie, Feestfabriek, is Wi-Fi inmiddels essentieel op een festival. Steeds meer bezoekers willen sfeerfoto's of filmpjes versturen, hun social media bijhouden en contact houden met het thuisfront en medefestivalgangers. “Het is een service die ik graag aanbied aan mijn bezoekers.”, aldus festivaldirectrice Tante Rikie. “Zij zijn onze ambassadeurs en als ze kunnen laten zien dat ze een geweldig weekend beleven is dat de beste reclame die wij maar kunnen wensen. Omdat ik zelf ook dol ben op gratis dingen, is de Wi-Fi vanzelfsprekend dit ook. Net als het parkeren, de entree van kinderen onder de 1,40 meter en het feit dat ik geen servicekosten bereken op de kaartjes.”

Vorig jaar deed de Zwarte Cross al een test bij het hoofdpodium en de bijbehorende festivalweide. Die proef pakte goed uit en daarom kan de organisatie het complete 140 hectare grote festivalterrein bij de komende editie van Wi-Fi voorzien. Tante Rikie: “Het is een investering in de toekomst, want binnenkort kan niemand meer zonder. Ik raad de bezoekers wel aan om offline er ook een mooi feest van te maken. Er is meer dan genoeg te beleven op de 27 podia, de crossbaan en in alle festivalweides!”

Crowd management
De komst van het Wi-Fi netwerk biedt ook nieuwe mogelijkheden voor de organisatie op het gebied van ‘crowd management’ en veiligheid. Bezoekersstromen kunnen bijvoorbeeld beter in de gaten gehouden worden en bij eventuele calamiteiten kunnen de bezoekers nog sneller ingelicht worden via de social media en de gratis Zwarte Cross app. “Big sister Tante Rikie is not watching you, but watching over you!”, grapt de festivaldirectrice. “Het laatste wat wij willen is mensen continu controleren, maar alle manieren om de veiligheid nog meer te garanderen wenden wij uiteraard wel aan.”

Zwarte Cross 2015 bijna uitverkocht!
De voorverkoop van 19de editie van de Zwarte Cross gaat als een raket. Alle kaarten, behalve de vrijdag dagkaarten, zijn op dit moment uitverkocht. De organisatie adviseert geïnteresseerden om niet langer te treuzelen. Kijk op www.zwartecross.nl voor meer info over de huidige kaartenstand. 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda