Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Winterswijk gaat FOEI!0

Winterswijk gaat FOEI!
Nieuws | 19-11-2015 om 15:51 door Ellen Een jong evenementen en advies bedrijf Dagaleiri start met het organiseren van de ultieme clubnight-ervaring.
“Wij willen een nieuw concept opstarten in de Achterhoek en verder. De Pop-up club!”, legt Dagaleiri-eigenaar Nico Damkot uit. “Een keer per twee maanden gaan wij voor de Ultimate Guest-experience, met de ultieme gastvrijheid en beste sfeer voor elke bezoeker!”. FOEI zal starten in Winterswijk en zich zo langzaam verspreiden om daarna heel de regio te besmetten met het FOEI-virus.
“Wij hebben heel bewust gekozen om FOEI slechts één keer in de twee maanden te organiseren, omdat wij zo de ultieme clubnight neer kunnen zetten en maximale gastvrijheid kunnen garanderen. Daarnaast blijft zo de exclusieve status van onze Pop-up clubnight behouden.”
Op de Facebook-pagina van Dagaleiri worden één voor één de namen van de artiesten bekend gemaakt die zullen optreden tijdens FOEI en daarnaast kunnen via de pagina de kaarten voor dit evenement gekocht worden.
Tot 15 januari zijn er Early Bird FOEI Tickets in de verkoop voor de prijs van €10, hier zit dan een drankje en garderobe bij inbegrepen. Vanaf 15 januari zullen de Regular FOEI Tickets in de verkoop gaan. De allerlaatste mogelijkheid om FOEI-Tickets te kopen is – mochten er nog genoeg Tickets zijn – aan de deur voor €12,50.
www.facebook.com/dagaleiri

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda