Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Voorverkoop Zwarte Cross 2016 start overmorgen0

Voorverkoop Zwarte Cross 2016 start overmorgen
Nieuws | 19-11-2015 om 15:56 door Ellen De voorverkoop voor 'het mooiste festival van Europa' gaat van start op zaterdag 21 november om 11:00.

Festivaldirectrice Tante Rikie meldt trots: "Mijn werknemers en ik zitten er helemaal klaar voor! We hebben er gruwelijk veel zin in en verwachten dat de kaarten de kassa uitvliegen. Na het succes van de laatste editie hoop ik dat iedereen snel beslist."

De Zwarte Cross blijft maar groeien. In 2015 was het festival in Lichtenvoorde voor het eerst op voorhand uitverkocht. De camping zat vol, de weekendkaarten waren op en de dagkaarten voor zaterdag en zondag waren stuk voor stuk verkocht. Enkel van de vrijdagkaarten waren er nog een paar over. Tante Rikie spijkerde met gemengde gevoelens het bordje ‘uitverkocht’ aan de luiken van de dagkassa’s. Uitverkopen was natuurlijk geweldig voor de festivaldirectrice uit Hummelo. Maar het nieuws zorgde ook voor sippe gezichten bij bezoekers die op de bonnefooi naar Lichtenvoorde waren afgereisd. Tante Rikie gaf ze een aai over hun bol en fluisterde ze in het oor: ‘Volgend jaar beter, lieverd’.

Wees er vroeg bij dit jaar

Het uitverkopen in 2015 moet een goede reden zijn voor Zwarte Crossers om er voor de 20e editie op 21, 22, 23 en 24 juli 2016 zo vroeg mogelijk bij te zijn. Vanaf zaterdag 21 november kan iedereen kaarten kopen voor dit even gemoedelijke als spectaculaire festival in Lichtenvoorde dat dit jaar de slogan ‘Say Yes to Apartigheid’ meekrijgt. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Zwarte Cross (www.zwartecross.nl/tickets) en in alle Primerawinkels in Nederland. Deze twee verkoopkanalen de enige betrouwbare, en de Zwarte Cross drukt bezoekers op het hart niet in zee te gaan met louche kaartjeshandelaren. Reden te meer om een early bird  te zijn en snel kaartjes te kopen. Bovendien worden vroege beslissers tot 1 januari 2016 gematst met de Grote Denkerskorting.

 

Wat is Grote Denkerskorting

De bezoekers die voor 1 januari 2016 al een toegangskaart kopen voor de Zwarte Cross hebben gruwelijk lef! Want ze kopen hun toegangskaart nog voordat er ook maar iets van het programma bekend is. Op 1 januari zal de Zwarte Cross de eerste namen bekend maken. Iedereen die voor het nieuwe jaar een kaart koopt wordt gruwelijk gematst. Zie daar: de Grote Denkerskorting. Een dagkaart kost tot 1 januari 2016 maar twee tientjes. En voor een campingkaart betaal je dit jaar slechts 75 euro. Van alle kaartsoorten met Grote Denkerskorting zijn er 10.000 stuks beschikbaar. De Grote Denkerskorting loopt zolang de voorraad strekt en sluit op 1 januari 2016.

De Zwarte Cross fanclub kreeg voorrang

Op 14 november ging de voorverkoop al van start voor de Zwarte Cross fanclub. Dat liep harder dan ooit! De 4 persoonstenten op de glamping Grasnapolsky waren binnen enkele dagen vergeven. Kaarten voor 2 persoonstenten in Grasnapolsky zijn er nog, maar gaan hard. Alle caravankaarten zijn inmiddels ook verdeeld onder fanclubleden. De andere kaartsoorten (de 3 dagenkaart, campingkaart, dagkaart vrijdag, dagkaart zaterdag, dagkaart zondag) gaan ook rap. Maar vrees niet, ze zijn nog lang niet op! Op 7 november, vanaf 11:00 uur in de ochtend, was het de beurt aan de absolute helden van de Zwarte Cross (de crossers) om zich in te schrijven voor de verschillende crossklasses. In minder dan een kwartiertje was het geregeld! Alle crossklasses zaten binnen recordtempo katsvol, waaronder de damesklasse Heels on Wheels en de Apartigheidsklasse, waar voertuigen zich zullen voortbewegen op alles behalve wielen.

Zwarte Cross 2016; 21 – 22 – 23 - 24 juli
Start wereldwijde voorverkoop: 21 november om 11:00 uur
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde 

www.zwartecross.nl

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda