Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Nederlands kampioen opent 5e NINA-run!0

Nederlands kampioen opent 5e NINA-run!
Nieuws | 31-3-2016 om 12:24 door Ellen Het eerste lustrum van de NINA-run op 10 april vraagt natuurlijk om iets speciaals. We zijn dan ook erg blij dat ons Nederlands Kampioen Marijke Esselink heeft toegezegd om deze NINA-run te openen.

Daarnaast maken de mensen die voor deze 5e NINA-run een sponsorformulier inleveren, kans op een van de volgende fantastische prijzen.

Norbert Olthof vertelt: “Wat begon met een spontane gift van De Graafschap met Business Club-kaarten voor de wedstrijden De Graafschap-FC Twente en De Graafschap-Ajax, groeide uit tot een geweldig gevulde prijzenpot met inbreng van Theater De Storm, Service theater Skopein, Leugemors Sport 2000 en Taarten4all. Dit geeft ons de mogelijkheid om kinderen en volwassenen die de moeite nemen om een sponsorformulier in te vullen dit jaar extra aandacht te geven en dat voelt goed.”

Naast deze sponsoren zijn er op 10 april veel vrijwilligers, scholen en bedrijven die hun diensten en materialen ter beschikking stellen. Ook atletiek vereniging Archeus heeft zich de afgelopen jaren voor onze run onmisbaar gemaakt. Zo wordt deze 5e NINA-run wederom een loopevenement dat breed gedragen wordt in de samenleving. Het is fantastisch om te merken dat ook dit jaar weer zoveel mensen hun medewerking verlenen om deze run tot een succes te maken!

Met nog een krappe week te gaan voor de 5e NINA-run op 10 april hebben zich ook dit jaar weer veel hardlopers en wandelaars ingeschreven bij de voor-inschrijving, maar er kunnen er nog heel veel bij!

De NINA-run bestaat uit 4 onderdelen die allen starten aan de Pronsweg in Winterswijk bij de Openbare Basisschool Stegeman:

13.30 uur: start 1 km kidsrun
13.50 uur: start 2 km kidsrun
14.25 uur: start 5 km wandelen
14.40 uur: start 5 km run

De trekking van de sponsorformulieren-actie vindt plaats om 14.15 uur bij de start/finish aan de Pronsweg in Winterswijk.

Wil jij er ook bij zijn? Individueel of met je team, vriendengroep, familie, buurt of collega’s? Meld je dan aan op www.stichtingnina.nl . Je bent van harte welkom!

De opbrengst van de run gaat volledig naar de onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen in het VUmc-Amsterdam.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda