Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Lil' Kleine maakt kennis met de Achterhoek5

Lil' Kleine maakt kennis met de Achterhoek
Nieuws | 13-4-2016 om 10:05 door Jordi Tijdens een optreden in de Radstake afgelopen zaterdag maakt de Amsterdamse Hip Hopper kennis met het fenomeen "bier gooien".

De 21 jarige Amsterdamse Hip Hopper Lil' Kleine (Jorik Scholten) maakte afgelopen zaterdag kennis met een oude Achterhoekse traditie tijdens zijn optreden in de Radstake. Bier gooien.

Hij kon er echter de lol niet van in zien en ging er als een haas vandoor. Voor hij vertrekt moet zelfs een beveiliger het nog ontgelden. Wellicht dat hij eens een belletje naar Hendrik Jan Lovink of Bennie Jolink kan doen voor tips. (red. Opdrinken is het beste wat je kunt doen met bier!)wink-emoticon

De Hip Hopper heeft wel vaker last van uitspattingen. Zo was hij in 2015 al betrokken bij een vechtpartij, riep hij 2 maanden later "je moeder is een hoer" tegen de bezoekers van zijn optreden in Losser en werd hij eind Augustus opgepakt tijdens een optreden in Hilversum voor belediging van de politie toen hij opruiende en beledigende teksten tegen de politie gebruikte.

Wij houden ons hart vast als Lil' Kleine straks geboekt blijkt te zijn voor de ZwarteCross...

Deel bericht via WhatsApp

Lil' Kleine is niet gediend van een gratis biertje



Vanuit deze hoek ook niet



Vroeger, toen hij zo uit Kinderen Voor Kinderen leek te komen


Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda