Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Michael Prins en Suzan & Freek op Kippenvel0

Michael Prins en Suzan & Freek op Kippenvel
Nieuws | 12-5-2016 om 09:57 door Ellen “Fantastisch om op een concert te spelen in ‘onze’ Achterhoek waarbij ook onze familie weer eens kan komen kijken”.

Suzan & Freek hebben een jaar achter de rug met veel landelijke media-aandacht bij o.a. G!EL op 3FM, Radio 538 en Q-Music en hebben gespeeld met nationale en internationale artiesten als Maan, Matt Simons, Bløf e.v.a. Het bekende Facebook duo woont inmiddels in Amsterdam, maar Suzan & Freek komen eigenlijk uit Zieuwent. Komende vrijdag staan ze, in het bijzijn van familie en vrienden, naast Michael Prins op ‘Kippenvel’.

Michael Prins
Net als Douwe Bob is Michael Prins een van de winnaars van het Tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en volgens velen de maker van de mooiste luisterliedjes die ons land rijk is. Over zijn band met Douwe Bob zegt Prins: “Douwe Bob en ik hebben een speciale band, ooit gaan we samen een single opnemen”. De singer- songwriter bracht eerder al samen met Carice van Houten de single ‘Fear Not’ uit en sluit in Winterswijk zijn theatertour ‘A Dreamers Dream’ af. “In Winterswijk zal ik zowel oud en nieuw werk spelen, maar ik laat heel erg van het moment afhangen. Elk optreden is uniek”, aldus Prins.

Unieke locatie
‘Kippenvel’ wordt gehouden in de Jacobskerk op de Markt in Winterswijk. “De meest indrukwekkende locatie voor een luisterconcert en misschien wel het best bewaarde geheim van Winterswijk”, aldus Jeroen Schreurs, een van de organisatoren. “De Jacobskerk is nog nooit ingezet voor een extern concert met landelijk bekende artiesten, wat het evenement extra bijzonder maakt”.

Laatste kans op kaarten 

Tickets voor Kippenvel zijn tot vrijdag online verkrijgbaar voor €24,50 via www.rasoptimisten.nl/tickets.

De eerste editie van dit nieuwe singer-songwriter concept vindt plaats op vrijdagavond 20 mei. De Jacobskerk opent haar deuren om 20.00uur, waarna om 21.00uur het concert zal beginnen.

www.rasoptimisten.nl/kippenvel

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda