Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Politie zoekt getuigen na lastigvallen vrouw0

Politie zoekt getuigen na lastigvallen vrouw
Nieuws | 15-7-2016 om 12:41 door Ellen De politie zoekt mensen die gisteren aan het einde van de middag in Bredevoort waren en informatie hebben die mogelijk kan helpen bij een onderzoek.

Op woensdag 13 juli werd een vrouw van middelbare leeftijd lastiggevallen in het bos langs de N318, ter hoogte van de Tolhuisweg in Bredevoort. Dat gebeurde tussen 17 en 18 uur. De politie onderzoekt dit voorval.

De vrouw werd overmeesterd door de man. Ze begon echter te schreeuwen en wist zich los te rukken, waarna de man op de vlucht sloeg. Hij fietste in de richting van de Waltfortlaan. De politie zoekt nu mensen die deze man hebben zien wegfietsen, of misschien wel eerder die middag in de omgeving hebben gezien

Signalement

De dader is tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij heeft een donkere huidskleur, een slank postuur en zwart kort haar. De man heeft in ieder geval aan één hand meerdere ringen. Verder droeg hij een halflange witte jas. Bij het overmeesteren van de vrouw belandde de man in de modder, dus bij zijn vlucht zat hij onder de modder.

Hebt u deze man woensdag gezien? Of hebt  u andere informatie die de politie kan helpen? Belt u dan vandaag nog via 0900-8844 op meld uw tip via politie.nl.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda