Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Zwarte Cross 2016: overmorgen gaat het beginnen! 0

Zwarte Cross 2016: overmorgen gaat het beginnen!
Nieuws | 19-7-2016 om 11:33 door Ellen Uitverkochte camping, zaterdag en zondag | Alleen dagkaarten vrijdag verkrijgbaar!

Overmorgen is het zo ver: de 20e Zwarte Cross! Het credo van deze jubileumeditie is ‘Say yes to apartigheid!’. Dat betekent dat er tijdens de vier festivaldagen alles wat positief en bijzonder is uitbundig wordt gevierd op de 31 podia, crossbaan en camping.

Camping uitverkocht, alleen nog dagkaarten vrijdag! 
De voorverkoop gaat vanaf het begin als een speer en gisteren werden de allerlaatste campingkaarten verkocht. Het bezoekersrecord van 2015 (ruim 197.000 festivalgangers) zal naar alle waarschijnlijkheid sneuvelen en de magische grens van 200.000 bezoekers is in zicht. 

Er zijn alleen nog dagkaarten voor vrijdag beschikbaar. Alle andere kaarten zijn uitverkocht. De teller voor de vrijdagkaarten staat op dit moment op 86% en zoals het er nu naar uitziet zullen er op vrijdag nog tickets beschikbaar zijn. Kaarten zijn op vrijdag waarschijnlijk ook nog aan de dagkassa verkrijgbaar. Deze gaan vrijdag om 10:00 uur open.

Geschiedenis schrijven in de zon
De weersvoorspelling voor de festivaldagen is uitstekend en met een grootser en gevarieerder programma dan ooit, belooft het een meer dan ‘apartig’ weekend te worden. Enkele highlights zijn onder andere de extreme hoofdstunt waarbij stuntman Chuck Borden met een katapult over de Megatent gelanceerd zal worden, de komst van Pussy Riot op zaterdag, drie nieuwe podia (Open Podium, Andere Apartigheid en The Gospel Church), drie nieuwe crossklassen (Apartigheidsklasse, Heels on Wheels en de Wegraceklasse) en bezoekers kunnen zichzelf ook eens een stuntman wanen door een vrije val van 25 meter te maken bij Do Your Own Stunt. “Dit weekend wordt geschiedenis geschreven! Waarom niet?”, aldus een strijdbare festivaldirectrice Tante Rikie. 

Zwarte Cross 2016; 21 – 22 – 23 - 24 juli
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde
www.zwartecross.nl

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda