Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Oldtimerfestival Meddo 20160

Oldtimerfestival Meddo 2016
Nieuws | 8-9-2016 om 13:06 door Ellen Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016 organiseert de S.C.A. O.O. het 23e Oldtimerfestival Meddo.

Wij verwachten:

- 680 tractoren
- 60 vrachtwagens
- 150 personenauto’s
- 37 Unimogs
- 34 Motorfietsen
- 40 Bromfietsen
- 72 Stationaire motoren
- 55 andere voertuigen
- diverse onderdelen en hobby stands

Waar vindt dit alles plaats?

Het festivalterrein vindt u nabij de Illegoorweg 2, 7104 AR Winterswijk-Meddo. Winterswijk-Meddo is een dorp tussen Winterswijk en Eibergen in de Gelderse Achterhoek. De route naar het terrein wordt met borden “SCA” aangegeven. Het oldtimerfestival vindt plaats op 17 en 18 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is 7 euro per persoon per dag. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De kosten voor het parkeren zijn 2 euro per voertuig per dag.

Wat is de kracht van het Oldtimerfestival Meddo?

Zonder uitzondering wordt het evenement gekenmerkt als een gemoedelijk samenzijn van oldtimerliefhebbers in een ongedwongen sfeer met een grote variëteit  aan bezienswaardigheden. Naast de vele oldtimers is er een uitgebreide onderdelen-en hobbymarkt. Langs de vele kraampjes met brocante, antiek en curiosa kan ook menig interieur liefhebber zijn of haar hart ophalen. Op het marktgedeelte verkopen tientallen standhouders de heerlijkste streekproducten en het laatste zeldzame stuk dat nog aan een verzameling ontbreekt. Ook voor kinderen wordt er voor voldoende vertier en vermaak gezorgd. De vriendelijke prijzen van de (warme) versnaperingen op het terrein en de dranken in de tent, maken er een echt oldtimerfeest van.

Het Oldtimerfestival in Meddo heeft een primeur!
Tijdens het Oldtimer weekend mogen wij het Mobiel Grafisch Museum verwelkomen. In dit mobiele museum schetst een conservator/drukker met 40 jaar ervaring in het drukkersvak, aan de hand van onder meer een handdegel en letterkast de ontwikkeling van de boekdrukkunst. In een nagebootste drukkerij uit de dertiger jaren wordt de uitvinding van Laurens Jansz. Coster, de uitvinder der boekdrukkunst, getoond. Er wordt doorlopend een demonstratie gegeven van het zetten met losse loden letters en het drukken op de degelpers. Voor het publiek worden er bierviltjes gedrukt met naam. Deze zijn natuurlijk te koop. Meer informatie kunt u vinden op www.mobielmuseum.nl

Dit jaar heeft het Oldtimerfestival in Meddo een primeur. Tijdens het Oldtimerfestival weekend komt op zaterdag 17 september de NMPO (Nederlandse MicroPulling Organisatie) voor een officiële competitiewedstrijd naar Meddo! Het beloofd een spannende wedstrijd te worden waarbij radiografisch bestuurde kleine trekkers op een baan van 20 meter strijden om de titel.

Waar kan men nadere informatie verkrijgen?

Geadviseerd wordt om eerst onze internetsite te raadplegen. Belangstellenden kunnen voor nadere informatie ook tussen 19.00 uur en 20.00 uur bellen naar 06-30939965. Schrijven of e-mailen kan naar:

Oldtimerfestival Meddo
p/a Vragenderweg 72a
7134 NA  Vragender
e-mail: info@meddo.info
Op de internetsite treft u tevens een routebeschrijving aan.

Onze internetsite is:
www.meddo.info

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda