Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Food Truck Festival Winterswijk1

Food Truck Festival Winterswijk
Nieuws | 8-9-2016 om 13:14 door Ellen Op 17 & 18 september vindt de eerste editie van Food Truck Festival Winterswijk plaats in het Scholtenbrug Park.

Hierbij staan de vele Food Trucks centraal, maar ook lekker drinken, kinderactiviteiten en muziek!

Organisatoren van Food Truck Festival Winterswijk, Roy Heesen en Jeroen Schreurs vonden het hoog tijd dat ook Winterswijk kennis zal maken met de Bourgondische wereld van de Food Trucks. "Het was weer tijd voor iets nieuws. Binnen dit nieuwe festival kunnen we beide onze creativiteit kwijt en onze festivalharten harder laten kloppen", aldus Jeroen.

De Food Trucks komen vanuit alle windstreken met een zeer divers aanbod. Het gaat van Bratwurst tot Sushi en Poffertjes tot Churros. Er zullen ongeveer 25 verschillende Food Trucks in het park staan.

Kinderen komen letterlijk en figuurlijk volledig aan hun trekken tijdens het festival. Een zweefmolen, traktor trekken, schminken, pannekoekjes bakken, het is nog maar een kleine greep uit de vele activiteiten. "Ook aan 'grote kinderen' hebben we gedacht. Wie wil er nou eigenlijk echt volwassen worden? Vlakbij het speciaalbierterras zal een gigantisch dartbord verrijzen van Smit Groepsactiviteiten, waar je moet darten met behulp van een voetbal!

Roy en Jeroen adviseren de bezoekers om een picknickkleed mee te nemen en beide dagen tussen 12.00 en 24.00 neer te strijken in het park om te genieten van al het moois dat er te beleven valt. Er zijn 3 muziekarea's op het festival te vinden met geheel in lijn met de Trucks een zeer divers aanbod van muziek.

Kom dus 17 en 18 september naar het Scholtenbrug Park om te genieten van het allereerste Food Truck Festival van Winterswijk! 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda