Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Blazen op 1e Adventszondag bij erve Groot Doornink0

Blazen op 1e Adventszondag bij erve Groot Doornink
Nieuws | 16-11-2016 om 12:13 door Maarten De groep “Achterhookse Midwinterhoornblaozers” verzorgt op Eerste Adventszondag (27 november) bij erve Groot Doornink, Sondernweg 8 in Aalten midwinterhoornblazen.
Het blazen vindt op diverse punten plaats in het 2 ha grote landschapspark. Er wordt een wandelroute uitgezet van 1,5 km. Bij het ingaan van de schemering (rond 16 uur) worden lichtjes langs de route ontstoken en op meerdere plaatsen van de route staan vuurkorven.  
Tijdens deze middag kunt u verschillende dingen zien op erve "Groot Doornink", zo laat binnen een breister zien hoe je Grolsche wanten maakt en is de bovenverdieping van Groot Doornink ingericht met een expositie van schilderijen van Hetty Willink. Op de deel wordt voor de inwendige mens gezorgd. Er is erwtensoep, koffie/thee, chocomelk en glühwein. De openingstijd is van 13 tot 18 uur. De entree bedraagt € 2,- inclusief 1 gratis consumptie (Erwtensoep niet bij in begrepen) en kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang. Zie ook www.achterhookse-midwinterhoorn.nl.
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda