Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Werkzaamheden aan het spoor Arnhem Centraal-Tiel0

Werkzaamheden aan het spoor Arnhem Centraal-Tiel
Nieuws | 8-12-2016 om 16:27 door Maarten Zaterdag 10 en zondag 11 december werkt ProRail aan het spoor tussen Arnhem Centraal en Tiel. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.

Inchecken

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

 

Reistijd

Afhankelijk van de bestemming kan de busreis een kwartier tot een uur langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen via arriva.nl/gelderland.

 

Rolstoel

Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022 (lokaal tarief, 2 cent per minuut). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda