Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Zaken in Bureau GLD van 25 januari0

Zaken in Bureau GLD van 25 januari
Nieuws | 24-1-2017 om 11:39 door Maarten Wijchen, Winterswijk, Doetinchem, Apeldoorn, Zevenaar - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden.
Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen. 
Bureau GLD Wijchen, overval cafetaria Zaterdagavond 5 november werd een cafetaria in Wijchen overvallen door een onbekende man met een vuurwapen. Medewerkers werden gedwongen geld en sigaretten af te geven. 2016545982 Winterswijk/Amstelveen, oplichting met bankpas Op 23 november 2016 werd in Amstelveen een groot bedrag gepind met de bankpas van een 75-jarige inwoonster van Borculo. Op de beelden van de bank is een onbekende man te zien.
Doetinchem, diefstal fiets Twee onbekende jongemannen stelen op 15 december een fiets uit de stalling aan de Stationsstraat. 
Op beelden is te zien dat de twee op één fiets aan komen rijden, een fiets wegnemen en op twee fietsen weer vertrekken. 2016610404 Apeldoorn, wisseltruc door onbekend stel Op donderdag 8 december wordt door een man en een vrouw een wisseltruc uitgevoerd in een tabakszaak aan de Asselsestraat. Hierbij worden een aantal bankbiljetten verduisterd. 2016598900 Apeldoorn, woninginbraak Een bewoner van een pand aan de Kayersdijk betrapt op 5 december rond 17.30 uur twee onbekende inbrekers in zijn huis. 


De twee onbekende mannen gaan er hierop meteen vandoor. 2016594173 Zevenaar, brandstichting In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 december 2016 heeft er (vanaf omstreeks 02:30 uur) een grote brand gewoed in een bedrijfspand gevestigd aan de Edisonstraat in Zevenaar. In dit pand waren meerdere bedrijven gevestigd/bedrijfsruimten aanwezig. Meerdere bedrijven hebben grote schade opgelopen en één bedrijf is zelfs geheel afgebrand.
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda