Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Nieuw op de Zwarte Cross: zwemmen op Playa Gasolina0

Nieuw op de Zwarte Cross: zwemmen op Playa Gasolina
Nieuws | 14-4-2017 om 15:37 door Maarten der jaar iets unieks bedenken staat hoog op de prioriteitenlijst van de Zwarte Cross- organisatie.
Naast muziek, theater, stunts en diverse crossklassen, is het volgens de organisatie een fijne afwisseling om ook een frisse duik aan te bieden. Op het nieuwe Playa Gasolina kunnen festivalbezoekers, geheel in Oud-Hollandsche jaren ’30 stijl, zwemmen en relaxen op het strand of in het gras. Met de aankoop van de zwemvijver van Wijndomein Besselinkschans, is deze nieuwe toevoeging – zeer uniek in de festivalwereld - aan het reeds diverse aanbod van de Zwarte Cross realiteit geworden.
 
Denk bij de Oud-Hollandsche stijl aan de polygoonmuziek die krakend door de boxen schalt, het omkleden in één van de typisch verweerde, gekleurde houten strandhokjes, de klassieke rood-witte strandstoeltjes en badmeesters die vanaf hun hoge stoelen het geheel in de gaten houden. Festivalbezoekers kunnen zich in dit nirwana der badplaatsen terugtrekken van het festivalgedruis om een drankje te nuttigen op het strand, een duik te nemen in de zwemvijver of het hongergevoel te stillen met een versnapering op het terras.
 
Openbaar voor alle festivalbezoekers
Alle festival- en campingbezoekers krijgen toegang tot Playa Gasolina en mogen iedere festivaldag tussen 10:00u en 20:00u een verfrissende sprong in het diepe wagen. Borden wijzen de weg naar deze nieuwe zwemlocatie, waar maximaal 500 bezoekers tegelijkertijd kunnen vertoeven. Uiteraard is sfeerbeheer aanwezig en zijn er duikers om de veiligheid van alle gasten te garanderen.
 
Vrijdagkaarten zijn nog beschikbaar
Er zijn nog steeds vrijdagkaarten beschikbaar voor de Zwarte Cross. Koop kaarten voor vrijdag 14 juli via: https://tickets.feestfabriek.nl/ZwarteCross2017-Dagkaarten.
 
Zwarte Cross 2017; 13-14-15-16 juli
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde

www.zwartecross.nl
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie
Vr 23 Mrt't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 24 MrtKisjeskearls @ Juliana Woold Juliana Gebouw
Za 24 MrtDisco avondJC Atlantic, Aalten
Za 24 Mrt't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 24 MrtWe are 80s 90s and moreCity lido, Groenlo
Za 24 MrtCafe Leuven XXLCafe Leuven Aalten
Vr 30 Mrt't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 31 MrtDisco avondJC Atlantic, Aalten
Za 31 Mrt't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 31 MrtCafe Leuven XXLCafe Leuven Aalten

Poll

Oud & Nieuw vier ik..Bios agenda