Jongin Aalten Jongin Winterswijk SPOT Winterswijk Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
Winterswijk Oost Gelre Aalten Oude Ijsselstreek Doetinchem Montferland Bronckhorst Berkelland Lochem
EchtAchterhoek.nl

Obelink vult de kassa met 100% Winterswijk0

Obelink vult de kassa met 100% Winterswijk
Nieuws | 20-5-2017 om 20:46 door Maarten Per jaar vinden meer dan een miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland de weg naar Obelink.
Betalende bezoekers krijgen sinds kort een kassabon met een uiting van 100% Winterswijk op de achterkant mee naar huis. Een prima manier om potentiële toeristen te informeren over activiteiten in Winterswijk. “Obelink is een enorme publiekstrekker voor Winterswijk. Weten mensen niet waar Winterswijk ligt? Noem Obelink en dan zie je iedereen instemmend knikken.
 Ondernemers in het centrum zouden maar wat graag een graantje meepikken van het grote aantal Obelinkbezoekers. Op deze manier proberen we duidelijk te maken dat Winterswijk nog veel meer te bieden heeft dan alleen Obelink”, aldus Imke te Selle, coördinator van Winterswijk Marketing, waarvan 100% Winterswijk de campagnenaam is. Naast de kassabonnen voorzien VVV-vrijwilligers Tom en Regina Scholts Obelinkbezoekers van toeristische informatie over Winterswijk tijdens koopzondagen en tijdens bijzondere openstellingsdagen. 
Informatiemateriaal over Winterswijkse activiteiten ligt standaard in de schappen. Sven Notten, bedrijfsleider bij Obelink, onderstreept het belang van samenwerking. “Winterswijk heeft een regiofunctie. Voor onze bezoekers is het prettig dat ze een dagje Obelink kunnen combineren met een visje happen op de markt en goedkoop koffie in kunnen slaan. Wij krijgen regelmatig vragen of de winkels in het centrum open zijn of waar een ‘Pommesbude’ te vinden is. Die faciliteiten zijn ook voor onze klanten zeker van toegevoegde waarde.”
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie
Za 27 MeiEnd of SchoolDe Radstake, Heelweg
Za 10 JunSevn Alias @RadstakeDe Radstake, Heelweg
Za 17 JunMark with a K & Dr. Rude @RadstakeDe Radstake, Heelweg
Za 24 Jun Giocatori, Capital Candy @RadstakeDe Radstake, Heelweg
Do 29 JunBOEF @RadstakeDe Radstake, Heelweg
Do 13 JulZwarte Cross 2017 De Schans, Lichtenvoorde
Vr 14 JulZwarte Cross 2017 De Schans, Lichtenvoorde
Za 15 JulZwarte Cross 2017 De Schans, Lichtenvoorde
Zo 16 JulZwarte Cross 2017 De Schans, Lichtenvoorde
Za 14 OktDe Radstake, Heelweg

Poll

Mijn favoriete Youtuber is:

Bios agenda