Jongin Aalten Jongin Winterswijk SPOT Winterswijk Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
Winterswijk Oost Gelre Aalten Oude Ijsselstreek Doetinchem Montferland Bronckhorst Berkelland Lochem
EchtAchterhoek.nl

ARRIVA BLIJFT TOT 2025 RIJDEN IN DE ACHTERHOEK EN RIVIERENLAND0

ARRIVA BLIJFT TOT 2025 RIJDEN IN DE ACHTERHOEK EN RIVIERENLAND
Nieuws | 20-5-2017 om 20:59 door Maarten Ook de komende jaren blijft Arriva de vervoerder voor de inwoners van de Liemers/Achterhoek en Rivierenland.

het regionale openbaar vervoer- besloot de concessie te verlengen met vijf jaar. De concessie was afgesloten op 23 december 2009 voor 10 jaar. Deze mogelijkheid om te verlengen met vijf jaar was opgenomen in het contract.

Tevreden én meer reizigers

Voor een verlenging moest Arriva op vier punten positief scoren. Uit onderzoek en monitoring bleek dat dit op alle vier de punten is gelukt. De vier punten zijn: meer reizigers in de trein, klanttevredenheid, tevredenheid personeel en reductie van CO2.

Conny Bieze gedeputeerde mobiliteit:” De verlenging is ook een compliment aan alle medewerkers bij Arriva voor hun inzet en de directie die een goede partner is gebleken. We vertrouwen erop dat de komende jaren de stiptheid en de dienstverlening nog verder zal verbeteren.”

Continuïteit

Door de verlenging wordt nu ook continuïteit geboden, zowel voor de reizigers als voor het bedrijf. De komende jaren gaat het openbaar vervoer steeds meer veranderen van nu nog volledig aanbodgericht naar meer vraaggericht. en met meer flexibele vormen. Drukke lijnen gaan we sterker maken, beter en sneller. Lijnen waar minder mensen gebruik van maken gaan we anders organiseren. Vervoerders moeten bij deze veranderingen betrokken worden en denken mee en investeren mee. Om dit te kunnen doen is continuïteit ook belangrijk.

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie
Za 14 OktDe Radstake, Heelweg

Poll

Mijn favoriete Youtuber is:

Bios agenda