Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Arriva zet tot extra laat treinen in tijdens Zwarte Cross0

Arriva zet tot extra laat treinen in tijdens Zwarte Cross
Nieuws | 6-7-2017 om 11:44 door Maarten Arriva zet tot extra laat treinen in tijdens de Zwarte Cross.

Daarnaast is het weer mogelijk om met 20% korting te reizen met het Zwarte Cross retour. Dit e-ticket is geldig voor de gehele reis, geldig van donderdag 13 tot en met maandag 17 juli, voor alle Arriva- en NS-treinen en de pendelbus. De pendelbussen rijden elf halfuur heen en weer na aankomst van iedere trein. Zo worden bezoekers voor de ingang van het festivalterrein of het campingterrein afgezet.

 

Arriva wil met de samenwerkende partijen (Zwarte Cross, TripTicket en NS) het reizen met het openbaar vervoer naar de Zwarte Cross stimuleren. Om de treinreis en de pendelbus te promoten is vorig jaar een filmpje opgenomen met Tante Rikie in de hoofdrol. Het filmpje is te zien op: https://youtu.be/TbOlZzcaxEA

 

Arriva.nl/zwartecross

Op de website arriva.nl/zwartecross is alle informatie te vinden voor een onbezorgde reis van en naar de Zwarte Cross. Ook kan hier het Zwarte Cross retour gekocht worden. De extra late treinen rijden van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli:

 

Dag

Richting

Vertrektijd

Opmerking

Vrijdag

Winterswijk

1.00 uur

 
 

Arnhem

1.00 uur

Rijdt via Winterswijk

 

Zutphen

24.00 uur

 

Zaterdag

Winterswijk

1.00 uur

 
 

Arnhem

1.00 uur

Rijdt via Winterswijk

 

Zutphen

24.00 uur

 

Zondag

Winterswijk

0.30 uur

 

 

Arnhem

24.00 uur

Rijdt via Zutphen

 

Zutphen

24.00 uur

 

 

De Zwarte Cross is een mix van 32 podia met meer dan 300 bands, spectaculaire stunts, ruim 1.000 theaterartiesten, (inter)nationale toppers van the Dutch Masters of Motocross, creatieve andere crossklassen, festivaldirectrice Tante Rikie, 25.000 campinggasten en nog duizend andere zaken die deze zin veel te lang zouden maken. Een jaarlijks bijzondere happening! Vorig jaar was de Zwarte Cross met 220.000 bezoekers voor het eerst volledig uitverkocht. Op 13,14, 15, 16 juli 2017 staat Lichtenvoorde weer in vuur en vlam en de laatste kaarten voor de vrijdag zijn nog beschikbaar!

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Ik blijf binnen om de verspreiding van het coronavirus te beperken



Bios agenda