Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

We Love the 90’s met DJ Paul Elstak0

We Love the 90’s met DJ Paul Elstak
Nieuws | 22-7-2017 om 12:59 door Maarten We Love the 90’s is terug!

Op zaterdag 4, 11 en 18 november 2017 zijn respectievelijk Winterswijk, Haaksbergen en Lichtenvoorde het decor van drie avonden waar bezoekers door topartiesten uit de 90’s voor even teruggaan naar hun jeugdjaren.

 

90’s gevoel

Voor Lichtenvoorde is het de derde keer dat het evenement plaatsvindt, voor Winterswijk de tweede keer, na een volledig uitverkochte editie vorig jaar. In Lichtenvoorde is de Hamalandhal wederom de locatie. In Winterswijk heeft Sportcentrum de Tuunte de eer. Kenmerkend aan deze locaties is de unieke aankleding. Objecten uit de 90’s en flitsende effecten geven de bezoekers weer het echte negentiger jaren gevoel.

 

DJ Paul Elstak

‘Rainbow in the Sky’ en ‘Luv You More’ zijn zomaar twee nummers waarmee DJ Paul Elstak de hitlijsten veroverde in het einde van de vorige eeuw. Hij is de eerste artiest die aangekondigd is voor de edities van Winterswijk en Lichtenvoorde. De typische happy-hardcore hits van de geboren Hagenees hebben menig jongere flink wat nieuwe dansmoves bijgeleerd. Vandaag de dag brengt Elstak nog steeds nieuwe nummers uit, zoals het populaire nummer ‘Kind van de Duivel’ In de komende weken maakt de organisatie via haar socialmedia-kanalen en de lokale pers namen van nieuwe artiesten bekend.

 

Voor het eerst in Haaksbergen

In Haaksbergen maakt We Love the 90’s haar debuut. Sportcentrum Kei-Fit is voor de eerste keer een feestlocatie, waar ruimte voor 3.000 bezoekers is. In tegenstelling tot de andere edities is Mental Theo, bekend van ‘Wonderful Days’ de eerste artiest die daar is aangekondigd.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor We Love the 90’s is inmiddels begonnen. Via de website www.welovethenineties.nl kunnen toegangsbewijzen voor de drie edities gekocht worden. Een kaartje kost 20 euro per stuk, maar tot 1 augustus geldt er een korting van 2,50 euro per kaartje.

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Het is bijna zover! De eindexamens 2018. Ik:
Bios agenda