Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Club FOEI haalt Josylvio naar Winterswijk0

Club FOEI haalt Josylvio naar Winterswijk
Nieuws | 28-10-2017 om 18:59 door Maarten Voor de vierde editie van club Foei op 25 november in Zalencentrum Nijenhuis in Winterswijk, is het organisator FOEI Events gelukt om een bekende Nederlandse rapper van dit moment naar Winterswijk te halen.

Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan. Met verschillende succesvolle singles zoals 'Ride or Die', 'C'est la vie', ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien! 25 november zal hij Club FOEI in vuur en vlam zetten!


Als voorprogramma zullen RayMontreal en Eastpack, inmiddels beide grote namen in de regio fungeren. Daarnaast zal semi-headliner DJ Gerben Brouwer je mee nemen in een muzikaal avontuur! Gerben Brouwer Brouwer vliegt al aantal jaren met regelmaat de wereld over, van Ibiza tot Amerika en van België tot aan Vietnam draaide hij samen met de grootste DJ's van dit moment. Alles bij elkaar belooft de vierde editie van spetterend feest te worden en kaarten kunnen via de Facebook pagina van FOEI Events gekocht worden. Voor meer informatie houd de Facebook pagina van FOEI Events in de gaten.

Kaarten voor Club FOEI zijn te koop via: www.outix.net/tickets/event/club-foei-grand-opening

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie
Vr 24 NovTEENAGE PARTYCity lido, Groenlo
Vr 24 Nov't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Za 25 NovMystery GuestDe Radstake, Heelweg
Za 25 NovDisco avondJC Atlantic, Aalten
Za 25 NovLaat Najaar Vroeg Winter FeestCafe Schiller Aalten
Za 25 NovCafe Leuven XXLCafe Leuven Aalten
Za 25 NovRonnie FlexDieka Markelo
Za 25 Nov't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde
Vr 1 Dec't Doktertje't Doktertje, Lichtenvoorde

Poll

Mijn favoriete Youtuber is:

Bios agenda