Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

‘Boss’ undercover meegewerkt bij Hacron Groen voor tv-programma SBS60

‘Boss’ undercover meegewerkt bij Hacron Groen voor tv-programma SBS6
Nieuws | 1-11-2017 om 13:27 door Maarten Als één van de Vebego bedrijven is Hacron Groen donderdag 2 november te zien in het programma Undercover Boss.

Geheel vermomd heeft Vebego CEO Ronald Goedmakers een dag lang zijn handen uit de mouwen gestoken bij het groenvoorzieningsbedrijf.

Stel je voor dat je grote baas bij je op de werkvloer staat! Dat is het idee van Undercover Boss. Al jarenlang een gigantische succesformule in onder andere Amerika en Australië. Ook Nederland heeft nu een variant.

In de aflevering van 2 november neemt meewerkend voorman Gijs Mondria van Hacron Groen de ‘herintredende’ collega onder zijn hoede. Ronald werkt mee bij de aanplant van bomen en heesters op diverse plekken, hij versnippert snoeiafval en luncht met zijn ‘collega’s’ in de schaftkeet. Hij krijgt zo een uniek inkijkje in hoe het eraan toe gaat en wat er speelt binnen de bedrijven. De terugkoppeling of Ronald geschikt is voor dit werk is buitengewoon eerlijk. De werknemers hebben namelijk geen idee dat hun ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste baas is…

Bijzondere TV, kijken dus! Undercover Boss NL op donderdag 2 november om 21:30 op SBS6.

Hacron Groen wil de wereld in de Achterhoek een beetje mooier maken; groener, schoner én sociaal mooier. We bieden op het gebied van ontwerp, advies, aanleg en onderhoud van de meest uiteenlopende groenprojecten een perfecte dienstverlening tegen een marktconforme prijs. Van onze ruim 250 vakspecialisten heeft ruim 75% een bijzondere positie op de arbeidsmarkt.

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Het is bijna zover! De eindexamens 2018. Ik:
Bios agenda