Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Wij zijn op zoek naar JOU!0

Wij zijn op zoek naar JOU!
Nieuws | 24-12-2017 om 22:16 door Michiel Ga jij graag uit en vind je het leuk om te fotograferen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Al jaren vind je Achterhoekers.com bij verschillende uitgaansgelegenheden foto’s maken. Na een avondje stappen is een leuke herinnering in de vorm van een foto natuurlijk altijd erg leuk. Om dit te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk lijken om foto’s te gaan maken in discotheken, feestcafés etc. in de regio Achterhoek.

Ben je alleen of samen met een vriend/vriendin en lijkt het jou of jullie leuk om dit te gaan doen dan raden we zeker aan om contact op te nemen met ons.

Wat krijg je?
Omdat wij onze vrijwilligers erg waarderen krijgen zij daarvoor een vrijwilligersvergoeding. Deze ontvang je elke maand aan de hand van je werkzaamheden. Dat is toch een leuk extraatje. Rijd jij op zaterdagavond met de auto naar de locaties, dan krijg je hier uiteraard kilometervergoeding voor. Entree betalen bij de discotheken? Nee hoor, je komt er gratis binnen. De meeste uitgaansgelegenheden in de Achterhoek weten wie Achterhoekers.com is. Met het shirt met ons logo er op, die je ook van ons krijgt, herkennen velen je al. Geen camera? Ook geen probleem, deze kun je tijdens de avond van ons lenen. Als je een eigen goede camera hebt, dan kun je deze in overleg ook gebruiken.

Wat verwachten we?
Je bent 18 jaar of ouder, enthousiast en gemotiveerd en durft het publiek aan te spreken of ze op de foto willen. Een rijbewijs en/of een auto is handig maar geen pré. Het kan zijn dat je met een andere vrijwilliger mee kunt rijden, maar dit zou niet elk weekend mogelijk zijn.

En? Lijkt het je al wat? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de mail. Stuur je gegevens en of vragen naar info@achterhoekers.com

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Het is bijna zover! De eindexamens 2018. Ik:
Bios agenda