Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Q-MUSIC the PARTY & Foute Uur tijdens paas-zaterdag!0

 Q-MUSIC the PARTY & Foute Uur tijdens paas-zaterdag!
Nieuws | 26-3-2018 om 20:34 door Maarten Op zaterdag 31 maart komt het welbekende concept van radiozender Q-music naar Winterswijk: Q- music the Party inclusief het foute uur.

Een avondvullend programma waarbij de DJ’s van Q-music de feesttent aan de Wesselinkweg compleet op hun kop zullen zetten met alles erop en eraan: LED schermen, confetti, lasers en goodies.

Stichting VuurFestival, de organisatie achter dit feest, vind dat er te weinig gebeurd in Winterswijk de avond voor Pasen. Hiertoe is al enkele jaren geleden besloten om er op deze avond een warm-up avond van te maken voor het VuurFestival Meddo, georganiseerd door dezelfde stichting, op 1e paasdag. Dit jaar steekt de organisatie de avond in een nieuw jasje. Remco Elferink vertelt: “We merken heel erg dat mensen wel wat willen doen maar niet goed weten wat er op de zaterdag voor Pasen te doen is, met als gevolg dat ze veelal thuis blijven”. In de afgelopen paar jaar is de zaterdagavond altijd onderdeel geweest van het VuurFestival, nu wordt het als een los event neergezet. Lilian Schurink: “Om het evenement duidelijk te promoten hebben we gekozen voor een aparte artwork en zal het concept ‘VuurFestival’ zich puur gaan richten op 1e paasdag, uiteraard op de manier zoals men van ons gewend is met vermaak voor het hele gezin”.

De kaarten voor Q-music the Party & Foute uur zijn vanaf woensdag 10 januari om 17:00 uur te koop. Kaarten kosten slechts 10,- euro in de voorverkoop. Kom je met een groep van 10 personen dan krijg je maarliefst 15,- korting. Verder raadt de organisatie aan om voor de Early Bird combi ticket te gaan. Noreen Zieverink: “Met dit ticket heb je voor slechts 10,- euro toegang tot zowel het feest met Q-music als het VuurFestival op 1e paasdag. We raden wel iedereen aan snel deze kaarten te halen daar ze in beperkte aantallen verkrijgbaar zijn”.

Kaarten kopen voor zowel Q-music als het VuurFestival kan via www.vuurfestival.nl of via facebook: facebook.com/VuurFestival.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Het is bijna zover! De eindexamens 2018. Ik:
Bios agenda