Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Grootschalig musicalconcert 10 en 11 februari @De Storm0

Grootschalig musicalconcert 10 en 11 februari @De Storm
Nieuws | 18-1-2018 om 15:39 door Maarten Met maar liefst 130 personen op het podium, brengt Excelsior een indrukwekkende theaterproductie ten tonele.

Voor dit grootschalige musicalconcert heeft het harmonieorkest de samenwerking gezocht met een combo en topzangers Rutger de Vries en Marieke Visser. Tevens wordt dit concert samengewerkt met de enthousiaste jeugdafdeling van het WMT: Harlekijn. Tijdens dit concert kan het publiek genieten van hoogtepunten uit vele musicals.

Topzangers

Rutger de Vries is als oud-Winterswijker zeer bekend in de regio, maar vervult ook al jaren grote musicalrollen in het land, zoals de hoofdrol in Jesus Christ Superstar. Marieke Visser studeerde aan het ArtEZ conservatorium en is naast docent muziek en drama een veel gevraagd zangeres. In Winterswijk is ze o.a. bekend van haar indrukwekkende interpretatie van het nummer ‘Skyfall’ tijdens voorstellingen in het Steengroevetheater. Rutger en Marieke zullen versterkt worden door nog vier talentvolle vocalisten, te weten: Els Damen, Sten Geerdink, Edgar Bloem en Mathanja Kornelissen. Samen met Excelsior brengen zij hits uit de bekendste musical zoals ‘The Phantom of the Opera’, ‘Aïda’, ‘Miss Saigon’ en ‘West Side Story’, afgewisseld met onbekende pareltjes.

Jeugdafdeling WMT: Harlekijn

Een bijzondere rol zal tijdens Musical Highlights worden vervuld door het Winterswijks Jeugd Muziek Theater Harlekijn. Deze enthousiaste musicalgroep van 40 jeugdleden (allen tussen de 10-18 jaar) heeft de afgelopen jaren al diverse musicals op de planken gebracht, waaronder “Hairspray” en “de Sneeuwkoningin”. Tijdens dit concert geven zij onder andere een voorproefje van de musical “Shrek” die zij in maart 2018 zullen uitvoeren.

Aanpassing podium

Waar normaal gesproken het orkest bij een musical in de orkestbak zit, zal Excelsior gezamenlijk met het combo, zangers en Harlekijn op het podium te zien zijn. Daarom is een spectaculaire podiumbouw nodig om dit mogelijk te maken.

Wipro concertsponsor

Wipro produceert onder de naam Askon Systeemwanden. Vanuit dit 100% Winterswijkse bedrijf worden complete wanden geleverd aan het dealernet in Nederland, België en Duitsland. Waar ooit de focus op dichte wanden lag, levert men de laatste jaren steeds meer (industriële) glaswanden. Tussen het bedrijf dat al vele jaren lid is van de businessclub en Excelsior liggen meerdere verbanden. Zo verdienen enkele muzikanten hun boterham bij Wipro en waar de directeur in het verleden als lid van Excelsior zelf bezig was sponsors te werven voor de muziekvereniging, was het nu tijd voor het omgekeerde.

Kaartverkoop

Kaarten voor Musical Highlights kosten € 12,50 en zijn te koop bij: Han Kolkman Fotografie (Ratumsestraat 38) en Oonk Speciaalzaak (Misterstraat 47) en aan de kassa, telefonisch (0543-519285) en via de website van Theater De Storm (www.theaterdestorm.nl). Donateurs betalen € 10,00 op vertoon van hun donateurskaart. Let op: de zaterdagavond is al bijna uitverkocht, voor de zondagmiddag zijn nog voldoende kaarten.

 

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Het is bijna zover! De eindexamens 2018. Ik:
Bios agenda