Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Jong talent gezocht! 0

Jong talent gezocht!
Nieuws | 23-2-2018 om 13:40 door Maarten Zit jij vol energie en vind je een inspirerende en prettige leefomgeving belangrijk? Denk je graag mee over de toekomst van plattelands jongeren?

Dan is PJG op zoek naar jou! Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) is de vereniging en netwerkorganisatie voor en door jongeren van het Gelderse platteland. De nadruk van het werk van PJG ligt op het verenigen van jongeren. Jongeren die gezamenlijk evenementen organiseren, zich inzetten voor de toekomst van hun woonomgeving en agrarische jongeren die zich op provinciaal en lokaal niveau verenigen om de stem van jonge agrarisch ondernemers op te halen en te laten horen.

 

 

 

PJG is op zoek naar jongeren met organisatietalent die zich samen met ons sterk willen maken voor een leefbaar platteland. PJG biedt je een groot netwerk, interessante trainingen en een reiskosten- en vrijwilligersvergoeding. Wil je meer weten over bovenstaande? Plattelands Jongeren Gelderland is bereikbaar via social media, mail of telefoon. Check de website www.pjgelderland.nl om in contact te komen. Graag horen we voor 12 maart van je!

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie

Poll

Het is bijna zover! De eindexamens 2018. Ik:
Bios agenda